slider1240x600-4

Welkom op mijn download pagina waar je mijn gratis ‘Goodies’ kunt vinden!

Hier vind je al mijn gratis downloads om jou op weg te helpen naar een gezond en fit lichaam. Download nu helemaal gratis mijn ebooks!

WhatsApp Image 2020-02-07 at 15.08.05

Gezond afvallen

Je hebt een besluit gemaakt. Je wilt gezond gaan afvallen. Maar waar begin je nou precies mee? En hoe moet je het aanpakken? Dit zijn vragen waar veel van mijn clienten mee worstelen. Zijn dit vragen waar jij ook mee zit? Download dan nu dit e-book waarin ik je een overzichtelijk stappenplan geef van de belangrijkste stappen naar gezond gewichtsverlies!

foto home4

Detoxen!

Iedereen heeft het er over en het schijnt erg gezond te zijn. Maar waar is het nou precies voor nodig en hoe kun je een gezonde detox doen? Wil jij daar meer over te weten komen? Download dit e-book om alles te weten over de voordelen van detoxen, wat het doet met je lichaam. Daarnaast krijg je 9 heerlijke saprecepten voor een 3-daagse detox-kuur!

Smoothies

WhatsApp Image 2020-03-28 at 12.46.11

Smoothies

Zoals je vast weet zijn groenten en fruit de basis van een gezond dieet. Maar toch lukt het de meeste mensen niet om dagelijks voldoende groente en fruit binnen te krijgen. Ik wil jou hier graag bij helpen! Download daarom nu dit e-book en ontvang 7 heerlijke smoothie recepten, die het je voortaan heel makkelijk zullen maken om genoeg veggies binnen te krijgen.

sport

Blijven bewegen

Het is voor ons allen een moeilijk tijd, waarbij we in quarantaine zitten en dus nauwelijks meer in beweging komen. Daarnaast zijn alle sportscholen door heel Nederland gesloten in verband met de richtlijnen vanuit het RIVM. Je kunt echter nog steeds je sportschema’s op peil houden door lekker vanuit je eigen huis te blijven sporten en bewegen. Daar help ik je graag bij! Download nu het gratis e-book om te leren hoe je ook in deze tijden fit en gezond kunt blijven!